Bedrijfskleding Emmen

Kwaliteit werkkleding met eigen logo

Bedrijfskleding Emmen is een onderdeel van Lowland Groep BV. Wij leveren kwaliteit bedrijfskleding van veel bekende merken als Projob, Snickers, Brams Paris, Grisport, Printer, Sixton, Craft etc. Doordat wij over eigen materieel beschikken voor het borduren en bedrukken van uw kleding onderscheiden wij ons van onze collega bedrijven. Wij richten ons voornamelijk op de zakelijke markt, maar de particuliere consument mag natuurlijk altijd iets bestellen.

In 2006 is Lowland Pumps & Parts gestart met de verkoop van bronbemalingspompen en toebehoren. Inmiddels is het aanbod uitgebreid met o.a. bedrijfskleding. Om de verschillende disciplines duidelijk gescheiden te houden, zijn alle activiteiten per medio 2015 ondergebracht in de Lowland Groep BV.

Lowland doet zaken met betrouwbare en deskundige leveranciers om top merken aan te kunnen bieden in onze webshop. Door onze scherpe inkoop en lage overheadkosten kunnen wij altijd tegen concurrerende tarieven aanbieden. Daarbij verliezen wij de prijs- kwaliteitsverhouding niet uit het oog.

Wij helpen u graag en steken uw bedrijf met alle plezier in een nieuw jasje, voorzien van eigen logo of andere druk- en borduurwerk!

bedrijfskleding emmen
Bedrijfskleding jassen
Jassen

Lees meer

Bedrijfskleding Broeken
Broeken

Lees meer

Bedrijfskleding Bovenkleding
Bovenkleding

Lees meer

Bedrijfskleding schoenen en laarzen
Schoenen & Laarzen

Lees meer