Lowland heeft werkschoenen in alle soorten en maten. Echter, is ons assortiment zeer nauwkeurig opgebouwd. Wij willen voor iedere voet en voor ieder beroep geschikte en juiste werkschoenen aanbieden.

Meer informatie over ons aanbod?

0591 - 31 14 31

Of stuur ons een e-mail
Lowland personeel

Werkschoenen voor dames en heren

Bij Lowland willen we keuze bieden voor iedereen dus voor zowel dames als heren. We hebben werkschoenen die geschikt zijn voor zowel dames als heren, de zogeheten unisex modellen. Unisex modellen hebben over het algemeen een mannelijke pasvorm, maar is verkrijgbaar in een kleinere maat. Uiteraard hebben wij ook werkschoenen die enkel geschikt zijn voor mannen. Wij hebben een uitgebreid assortiment heren werkschoenen. In ons assortiment dames werkschoenen wordt ook veel keuze aangeboden. 

Werkschoenen heren

Als u aan het zoeken bent naar de beste werkschoenen voor heren, moet u zeker bij Lowland zijn! Voor licht tot zwaar werk in onder andere de industrie, bouw, scheepvaart en installatietechniek hebben wij de perfecte modellen in huis. Om uw voeten zo goed mogelijk te beschermen. Gelukkig denken wij hier ook over mee.

Topkwaliteit werkschoenen

Bij Lowland vindt u werkschoenen van topmerken. We hebben veiligheidsschoenen van bekende merken zoals Gri sport, Bata, Sixton, Redbrick en Gerba. Door een groot assortiment aan merken kunnen we onze klanten veel soorten veiligheidsschoenen aanbieden met altijd wel een passend model.

Werkschoenen met composiet neus

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor werkschoenen met een stalen neus. U kunt dan kiezen voor schoeisel dat gemaakt is van waterafstotend leer. Tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden is het belangrijk dat u comfortabel te werk kunt gaan, maar het moet ook zeker veilig zijn. Hiervoor zijn werkschoenen met een stalen neus ideaal.