Een selectie uit ons assortiment

Lowland is dé specialist in werkjassen. Bij ons kunt u verschillende soort kopen, waaronder jassen voor in de zomer en winterjassen. Wat voor beroep u ook uitoefent, u bent hier altijd aan het juiste adres voor jassen van hoogwaardige kwaliteit.

Meer informatie over ons aanbod?

0591 - 31 14 31

Of stuur ons een e-mail
Lowland personeel

Werkjassen                                                    

Tijdens het kopen van een werkjas is het belangrijk dat u gaat zoeken naar een werkjas die aansluit op uw werkzaamheden en beroep. Een werkjas moet u namelijk warm houden en u beschermen tegen weer en wind. Daarnaast speelt comfort ook een belangrijke rol tijdens het aanschaffen van een nieuwe werkjas. Het is natuurlijk wel zo prettig om op een comfortabele manier uw werk te kunnen blijven doen.

Gevoerde werkjassen

Wanneer u vaak in de buitenlucht werkt is een goede werkjas natuurlijk onmisbaar! Met slecht weer is het belangrijk uzelf goed te beschermen tegen de wind en regen. Wanneer u dit niet doet heeft u zo een verkoudheid te pakken. Het oplopen van een verkoudheid is dan ook zeker iets wat u in de huidige omstandigheden absoluut niet wil. Wanneer u van plan bent om een werkjas aan te schaffen is het belangrijk om te weten welke merken die jas moet hebben. Wat vindt u prettig en past de jas goed bij uw beroep. Dat zijn twee belangrijke vragen die u aan uzelf moet stellen tijdens het zoeken van de perfecte werkjas. Gevoerde jassen zijn in het algemeen vooral geschikt voor het najaar, de winter en in het begin van het voorjaar.

Werkjas ongevoerd

Werkt u veel buiten en zoekt u een fijne werkjas die niet al te warm is? Dan is een ongevoerde werkjas zeker een goede keuze.

Bedrijfskleding Lowland