Lowland kan een ruim assortiment werkbroeken leveren. Hierdoor vindt u altijd gegarandeerd een werkbroek die bij uw werkzaamheden past. U kunt dan denken aan een elastische broek voor 100% bewegingsvrijheid of een reflecterende broek.

Meer informatie over ons aanbod?

0591 - 31 14 31

Of stuur ons een e-mail
Lowland personeel

Werkbroeken die voor u werken

Bent u aan het zoeken naar een werkbroek voor al uw klussen? Dan bent u bij Lowland aan het juiste adres. Lowland heeft een uitgebreid assortiment: van korte tot lange werkbroeken en van jeans werkbroeken tot aan regenbroeken. Het maakt niet uit naar wat voor broek u aan het zoeken bent, u gaat het vinden bij Lowland. Lowland levert broeken in alle soorten, maten, kleuren en pasvormen. Bent u aan het zoeken naar een slim fit werkbroek of juist een regular fit van en top merk? Wij hebben het!

Altijd een passende broek

Wat is belangrijk voor de keuze van een werkbroek? Met een broek wilt u natuurlijk veilig en comfortabel kunnen werken. Het is dus belangrijk dat uw werkbroek past bij je beroep of werkzaamheden. Lowland is dé specialist en helpt u graag bij het vinden van de juiste werkbroek! We hebben werkbroeken voor elk beroep. Met een werkbroek moet u de voorkomende werkzaamheden kunnen verrichten. Er zijn veel verschillende modellen merken en kleuren, maar er zijn ook werkbroeken met specifieke eigenschappen voor een bepaald beroep. Zo stelt een stratenmaker andere eisen aan zijn werkbroek dan een chauffeur. Voor veel beroepen hebben wij speciale veiligheidsbroeken die exact aansluiten op de werkzaamheden.

Werkbroeken merken

Lowland weet dankzij de jarenlange ervaring in werkkleding exact waar een heren werkbroek of dames werkbroek aan moet voldoen. Wij zijn dan ook erg selectief bij de samenstelling van ons assortiment en kiezen dan ook alleen voor de beste merken.