Lowland is uw partner in water en techniek

Door de vele vragen van onze klanten, zijn wij in 2008 ook gestart met het technisch ondersteunen van meerdere projecten van onze klanten. Ook hebben wij inmiddels onze verhuurvloot uitgebreid met ruim 80 bemalingspompen!

Bij Lowland zetten we water aan het werk om kleine en grote infra-, bouw- en waterprojecten in beweging te krijgen. Allemaal met één doel in ons achterhoofd, de wereld een handje vooruit helpen. 

Bij elk bouwproject waar werkzaamheden in de grond worden verricht kan bronbemaling nodig zijn. U kunt denken aan het bouwen van een huis, kelder, tunnel, een nieuwe woonwijk of de aanleg van een prachtig zwembad. Maar ook kleine putbemalingen en sleufbemalingen worden door ons personeel deskundig aangelegd! 

Wij steken dagelijks onze handen uit de mouwen om vernieuwende, maar ook zeker slimme oplossingen te bedenken voor grondwaterprojecten. Wij houden ons zowel bezig in Nederland als het buitenland. 

Elk project is anders en niet alles is altijd standaard te koop. 

Grote en complexe installatie- en grondwaterprojecten vragen om een slagvaardige aannemer met een technische blik. 

Lowland heeft de juiste technieken in huis om de klus succesvol af te ronden.

Wij plaatsen bronneringen, verhuren zowel diesel als ook elektrische bemalingspompen en centrifugaalpompen. Ook voor het overpompen van riool, sloot en/of bemalingswater van 1m3 tot vele duizenden m3, bent u bij ons aan het goede adres.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag of wilt u een opdrachtaanvraag insturen, neem dan contact met ons op via de bovenstaande contactgegevens.