omvormers
omvormers
omvormers
Omvormer Orange Solar

Omvormers: Het belangrijkste onderdeel

Al onze elektrische apparaten werken op wisselstroom. Zonnepanelen produceren echter gelijkstroom. De omvormer zorgt dat de gelijkstroom van de zonnepanelen wordt omgezet in wisselstroom. De wisselstroom wordt via de meterkast geleverd aan het stroomnet.

De omvormer is het meest kwetsbare en tegelijkertijd het belangrijkste onderdeel van een zonnepanelen installatie. Het is daarom belangrijk om hier een juiste keuze in te maken.

Er is een groot aanbod aan Chinese en Europese kwalitatief goede omvormers.
Deltaflex levert alle gerenommeerde merken, waaronder:

sma
SMA Omvormers

SMA Solar Technology (SMA) is een Duitse ondernemening en is wereldwijd marktleider op het gebied van omvormers voor zonnepanelen. SMA is opgericht in 1981 (+32 jaar).

SMA is actief in meer dan 22 landen, heeft meer dan 5500 mensen in dienst en heeft een jaarlijkse omzet van circa. 1 miljard euro.

mastervolt
MASTERVOLT Omvormers

Mastervolt is opgericht in 1991 en is een dochteronderneming van het Amerikaanse Actuant. Mastervolt produceert elektronische systemen, waaronder omvormers, voor onafhankelijke stroomvoorziening en is sinds 1995 actief in de markt voor zonne-energie.

Mastervolt beschikt over omvormers voor alle type installaties. Installaties tussen de 0-5kW voor kleine tot middelgrote installaties en 6-50kW voor grote installaties.

Mastervolt heeft 150 mensen in dienst, waarvan de meeste op haar hoofdkantoor in Amsterdam.

orange
ORANGE SOLAR Omvormers

De door Orange Solar geleverde omvormers zijn te verkrijgen als enkel-fase en drie-fase omvormers. Al onze omvormers worden met de grootste zorg gefabriceerd en getest zodat u als consument altijd verzekerd bent van omvormers van de hoogste kwaliteit.

De voordelen van Orange Solar voor u samengevat:
* Service centrum in Nederland
* 10 jaar garantie, op werkdagen binnen 48 uur omruilservice.
* Gratis Wi-Fi voordelen
* Gecertificeerde omvormers

omni
OMNIK Omvormers

Omnik New Energy (Omnik) is een Chinees-Duits joint venture en is gespecialiseerd in omvormers voor zonnepanelen. Omnik een van de grote merknamen in de markt voor omvormers. Omnik is opgericht in 2010.

In een onafhankelijke test van Photon in januari 2012 kwam de Omniksol-2.0k-TL als beste uit de bus onder de omvormers van 3kW en minder.

Voor meer informatie kunt u ons mailen of ga direct naar de webshop