De links op deze pagina worden uitsluitend met toestemming van onze relaties geplaatst.

Reinders Wessemius

Wij zijn een dynamisch, middelgroot bedrijf dat in 1959 door Heinrich Hölscher is opgericht. Een consequente specialisatie op het gebied van grondwaterstandbeheersing en de uitbreiding naar grondbronboringen en milieutechniek vormen de basis voor ons huidige, uitgebreide dienstenpakket.

In ons bedrijf staat de mens centraal en is respect voor ons leefmilieu, de mensen alsmede voor de diversiteit aan natuur een vanzelfsprekendheid. Deze instelling is de leidraad in onze dagelijkse omgang met medewerkers en klanten. Het bewijs voor onze deskundigheid wordt geleverd door onze 300 gekwalificeerde medewerkers op meer dan 800 bouwplaatsen per jaar.

Het enthousiasme, dat wij daarbij van de zijde van onze klanten ervaren, is voor ons de stimulans voor een verdere ontwikkeling van onze dienstverlening.

www.reinders-wessemius.nl

reinderswessemius

Henk van Tongeren

Middels bescheiden advertenties in de regionale kranten van Apeldoorn en omgeving maakte Henk van Tongeren wereldkundig dat hij zich “Per 1 Oktober 1949” vestigde als “Het adres voor Uw elektrische installaties, gas en waterleiding, sanitair, diepboringen en watervoorzieningen.”

Daarmee legde hij een solide fundament voor de activiteiten die ruim 60 jaar later bekendheid genieten onder de bedrijfsnamen Henk van Tongeren Apeldoorn, Henk van Tongeren Installatietechniek, Henk van Tongeren Bronbemaling en Van Dijk Van Es.

Inmiddels werken er een kleine 100 medewerkers verdeeld over vestigingen in binnen- en buitenland. In Nederland zijn wij gevestigd in Apeldoorn, Appingedam, Eibergen en Zwolle.

www.henkvantongeren.nl

Henk van Tongeren

Domino’s Pizza

Per jaar verkopen wij meer dan 90 miljoen pizza’s!”

Domino’s Pizza is het grootste pizza bezorg- en afhaal bedrijf ter wereld. Onze expertise en passie voor het maken en bezorgen van verse hete pizza’s heeft ons al talrijke prijzen opgeleverd, maar meer nog hebben we de loyaliteit van miljoenen pizza liefhebbers over de hele wereld.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds juli 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Frankrijk, België, Japan en Nederland. In deze landen telt Domino’s Pizza ruim 1500 vestigingen met in totaal ruim 30.000 werknemers en worden er meer dan 90 miljoen pizza’s per jaar verkocht.

www.dominos.nl

dominos logo